JOB OFFERS

JOBS

Welke starter wil ons team komen versterken?

LOGISTIEK MEDEWERKER | (38 uur per week)

Sportieve aanpakker die verantwoordelijk wil zijn voor uitgaande goederen

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je houdt je bezig met het versturen van uitgaande goederen
Samen met collega’s zorg je voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers. Je ondersteunt bij het op locatie plaatsen van binnenkomende goederen (met de heftruck / reachtruck). Samen met collega’s zorg je voor het op orde houden van het magazijn. Je hebt contacten met vervoerders en regelt het transport van uitgaande goederen. Je staat open voor veranderingen waardoor je je werk slimmer en efficiënter kunt uitvoeren

Ben jij dit?

Gedreven en vrolijke collega met:
– een afgeronde opleiding op VMBO/MBO niveau
– goede beheersing van de Nederlandse taal
– groot verantwoordelijkheidsgevoel

En kun je:

– Goed overleggen en afstemmen?

– Goed samenwerken en daarnaast ook zelfstandig werken?

– Nauwkeurig werken?

– En heb je ambitie?

– zin om in een goed team te werken?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Wat mag jij van ons verwachten?

Een goed salaris met groeimogelijkheden (starten met € 1100,00 – € 1700,00 bruto per maand afhankelijk van je leeftijd en ervaring)
De mogelijkheid om je heftruck/reachtruck diploma te halen
Een 38-urige werkweek: werktijden maandag t/m donderdag van 8.30 uur – 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur – 15.00 uur.

Een contract voor bepaalde tijd dat op termijn zal worden omgezet naar onbepaalde tijd. Een veelzijdige functie in een klein team met gezellige en hardwerkende collega’s.
Een informele werksfeer waar humor, werken aan succes, kwaliteit en groei hand in hand gaan.
Veel ruimte voor eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid.

Wie zijn wij?

Wij zijn “Ribbon & Rope, house of narrow textiles”. Al meer dan 30 jaar de professionele partner op het gebied van lint, band, koord & elastiek voor de industriële markt.

Door de jaren heen hebben wij onze zes waarden ontwikkeld: grote voorraad, hoogwaardige kwaliteit, snelle levering, professioneel advies, perfecte ondersteuning en maatwerk oplossingen. Deze zes waarden kunnen wij garanderen door onze jarenlange ervaring in de textielbranche en maken ons tot de ideale partner voor onze klanten. Wij zijn er trots op dat we specialst zijn in diverse branches: van de vlaggenindustrie tot de agragische sector. Van de zeilmakersbranche tot tapijtfabrikanten.

Ons enthousiaste team blijft meedenken met de klant en is steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, productietechnieken en toepassingen.

Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en stabiliteit  staan bij ons hoog in het vaandel, daar onderscheiden we ons mee en daar zijn wij trots op!

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw CV (met foto!). Deze kun je mailen naar onze externe HR-adviseur: info@capaz-hrm.nl t.n.v. Yvonne Schaafsma. Reacties zien wij graag vóór 1 augustus 2019 tegemoet!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

#’s-HERTOGENBOSCH, #SPIERBALLEN, #ENOOKSLIM, #HARDWERKEN, #MAAR OOK PLEZIER, #TRANSPORT, #GOED SALARIS,  #LEUKTEAM, #VOLOP TE LEREN, #SECUUR, #DARTCOMPETITIE

INTERNSHIP

RIBBON AND ROPE believes in investing in an educational internship and offers internships in various departments within our company. Are you looking for an interesting internship at a company that is growing and investing in the future, please contact us to discuss the possibilities.

Scroll to Top